Over Arterr@

ERVARING NODIG? SNEL RESULTAAT? GOED WERK? GOED SAMENWERKEN?

Dan moet je bij Arterra visuele communicatie zijn. Ik ben Eddy Boerakker, een all-round grafisch ontwerper en fotograaf met ruim 25 jaar ervaring. Mijn specialiteit als ontwerper is het ontwerpen en/of vormgeven van brochures, folders, boeken, boekomslagen, posters, advertenties en catalogi. Je kunt bij mij terecht voor een kleine advertentie tot een complete huisstijl, en van flyer tot boek.

Als fotograaf ben ik fulltime inzetbaar voor diverse soorten bedrijfsfotografie en zet ik met eigenzinnige blik en technische ervaring aansprekende composities neer. Mijn stijl van fotografie kenmerkt zich over het algemeen door het spelen of schilderen met licht. Alles hangt af van het onderwerp en waar de klant de foto’s voor nodig heeft. Elke foto die ik aflever aan mijn opdrachtgever, is op zijn minst technisch perfect. Iedere foto wordt daar waar nodig of gewenst, gecorrigeerd op kleurzweem, contrast e.d. Met andere woorden klaar om overal ingezet te kunnen worden. Alle gemaakte opnamen die in opdracht zijn gemaakt hebben een onbeperkte gebruikslicentie. Dit betekent dat u de beelden, onbeperkt voor uw eigen doeleinden mag gebruiken.

Een project onverwacht omvangrijk? Een collega een maand er tussenuit? Plotseling een opdracht maar geen capaciteit? Roep dan mijn hulp in. Ik doe de job vanaf mijn eigen werkplek of desgewenst op locatie. Vraagt een klus om meer of andersoortige kennis en kunde: dan stel ik met hetzelfde gemak een team samen. In de loop der jaren heb ik om mij heen een netwerk opgebouwd van tekstschrijvers, fotografen, drukkerijen en web- designers. Stuk voor stuk professionals en van wie ik weet dat ze kunnen bijdragen tot sterke oplossingen. Geen zin in het 'gedoe’ om drukwerk te regelen? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres, maar ook voor het optimaliseren van beeldmateriaal voor bijv. je website of webshop ben ik de aangewezen persoon.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, een opdracht of prijsopgave op: arterra@kpnmail.nl Ik reageer snel op email en WhatsApp, ook 's avonds en in het weekend.

Arterra visuele communicatie is klein genoeg voor persoonlijke aandacht en enthousiasme.