Grafisch Ontwerp

De presentatie en vormgeving van uw bedrijf is erg belangrijk, u kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk maken. Of het nu gaat om een complete huisstijl, een logo, een originele brochure, poster of flyer.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormen logo en huisstijl cruciale onderdelen in communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent. Arterra zit niet vast aan één stijl maar voelt zich thuis bij iedereen. De uiteenlopende klanten uit diverse branches onderstrepen dat. Uw huisstijl krijgt vorm aan de hand van úw eisen en wensen.

De huisstijl is de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen.

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf om die goede eerste indruk te maken. Het is een blikvanger die in één oogopslag laat zien waar u voor staat.

Op basis van een kennismakingsgesprek maak ik een aantal digitale schetsen als ‘praatplaatje’; op basis daarvan én na samenspraak werk ik naar de ideale, definitieve versie toe. Dit logo vormt niet zelden een inspiratiebasis voor de invulling van huisstijl en/of website.

Als grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen de creativiteit de vrije loop en streef ik naar orginaliteit en onderscheidende ontwerpen.

Wat wilt ú? Heeft u graag een persoonlijk gesprek? Bent u een beller? Of toch meer een mailer?

Arterra voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie. In deze eerste fase inventariseren ik uw wensen door de juiste vragen te stellen. Welke vormgeving past bij u of uw bedrijf? Op welke toon wenst u te spreken? Welk gevoel wilt u overbrengen op uw klanten?

Zodra ik weet wat uw wensen en eisen zijn kan het ontwerpen beginnen. Eerst maak ik een aantal ruwe (vaak digitale) schetsen. Aan de hand van deze schetsen zoeken we samen naar de beste vormgeving voor uw bedrijf. Met uw feedback ga ik verder met vormgeven, totdat het plaatje compleet naar uw wens is. De volgende stap zou het drukklaar maken kunnen zijn en kunt u uw drukwerk door mij laten verzorgen. U kunt natuurlijk ook uw eigen drukker kiezen.

Arterra is klein genoeg voor persoonlijke aandacht en enthousiasme.