Fotografie

Beeld is een essentieel onderdeel van reclame. In het geval van reclamefotografie ondersteunt en versterkt beeld de boodschap van de tekst en speelt een niet te onderschatten rol bij marketing en sales. Beeld is bij veel mensen nog altijd ver favoriet boven tekst. Zonder beeld zou uw advertentie, brochure, of site dus veel minder aandacht trekken.
Goede fotografie uit zich in hoog kwalitatief beeldmateriaal dat bij uw product en boodschap past en originaliteit, positiviteit en duidelijkheid uitstraalt. De plaatjes moet niet alleen de aandacht van uw doelgroep trekken, maar ook direct duidelijk maken om welk soort product het gaat.
Uw doel is mijn uitgangspunt. Niets meer en niets minder. Helder advies, duidelijke afspraken en snelle resultaten.

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf blijf ik liefhebber van mooie dingen: bijzondere gebouwen en tuinen, boeiende objecten en kunst. Disciplines als architectuur, interieur of industrieel zijn mij op het lijf geschreven.
Ik fotografeer voor grote en kleine bedrijven, maar vooral voor opdrachtgevers, die niet over één nacht ijs gaan. Die niet louter beeldmateriaal kopen, maar kiezen voor creativiteit, ervaring en/of onderscheid.
Voor elk bedrijf is een oplossing; op locatie gefotografeerd, met daglicht of met een portable flitslamp. Alles kan. Vanzelfsprekend ook fotografie van producten voor webshops: packsshot. Packshot-fotografie is het in relatief korte tijd, veel producten fotograferen, wél met oog voor detail, structuur en materiaal. Door iedere setting goed te regisseren, door creativiteit en geraffineerd gebruik van licht en eventueel creatieve nabewerking of retouches bereik ik hoogstaande eindproducten.